sâmbătă, 26 mai 2012

Inepţie „made in România”: BCR şi-a somat un client pentru fabuloasa sumă de...28 de bani

Aţi crezut că le-aţi văzut pe toate?! Nici nu vă imaginaţi care a fost atitudinea unei renumite instituţii bancare în faţa unui client dator cu 0,17 ron, adică...17 bani! L-a somat că va raporta imensa, exorbidanta şi excesiva sumă la Biroul de Credite. Ce înseamnă asta? Va figura ca şi rău platnic.
Inadmisibil! Un client al băncii BCR s-a trezit cu somaţie din partea instituţiei bancare, aducându-i la cunoştinţă că are un rest de plată în valoare de 0, 28 lei, reprezentând 0,17 credit restant şi 0,11 penalităţi întârziere, în urma unui contract încheiat în anul 2006. În caz de neplată, fabuloasa sumă va fi raportată Biroului de Credit. Asta înseamnă că bărbatul nu va mai putea contracta niciun credit de la nicio instituţie bancară timp de 7 ani şi va fi „etichetat” drept...rău platnic. În fine, omul va merge să-şi achite „datoria”. Va lăsa la ghişeu suma de 30 de bani, adică 3000 lei vechi. În condiţiile astea, banca ar trebui să aibă la îndemână „punguţa cu doi bani”, să-i ofere clientului restul cuvenit.
Mirela Sorina PASCAL

http://www.atitudineaonline.ro/ineptie_made_in_romania_bcr_si-a_somat_un_client_pentru_fabuloasa_suma_de28_de_bani_18800.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu